Nu ook in Nederland

Over ons

Ongeveer 14 jaar geleden kreeg ik een fles Planeta Olijfolie in handen. In die tijd was ik alleen bekend met de olijfolie van de supermarkt en door deze olie was ik totaal verrast. Wat een heerlijke geur en wat een heerlijke smaak.
Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de jaren erna veelal op zoek ben geweest naar olijfolie van deze kwaliteit. De Planeta Olie heb ik helaas nooit meer kunnen vinden en iedere keer dat ik in Italie was ben ik zowat iedere speciaalzaak binnen gegaan om te kijken of ze toevallig de Planeta verkochten. Helaas...maar hierdoor ging ik nooit met lege handen terug. Inmiddels heb ik vele soorten olie geproefd en altijd weer die herinnering aan die eerste fles Planeta, waar ik mezelf ook de vraag stelde; Zou die olie nog steeds zo bijzonder zijn?

In 2012 was ik in San Marino en belande ik met mijn vrouw en onze Italiaanse vrienden bij een wijnimporteur, om zo gezegd, de auto in te laden. En jawel...ik sprong echt een gat in de lucht want na 11 jaar had ik mijn Planeta Oil gevonden. De twee laatste dozen had ik mezelf direct toebedeeld en mijn vrouw en onze vrienden snapten weinig van mijn blijdschap. Ik kon ook maar moeilijk een fles uit handen geven aan onze vrienden. En na het openen van de fles, nog tijdens de vakantie, was mijn herinnering aan deze fles niet voor niets geweest. Hij was voor mij nog steeds zo bijzonder. 

Contactgegevens

Agoods B.V.
Touwslagerstraat 7
3231BV Brielle

Telefoon: 06-50234190
E-mail: info@agoods.nl

ABN AMRO: 62.58.01.911 | IBAN: NL36ABNA0625801911| BIC: ABNANL2A
Agoods B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57353549